Diensten

Ontdek de veelzijdige expertise van LenMatec Group. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige diensten aan. Drie gespecialiseerde firma's bundelen hun krachten, elk met unieke vaardigheden en focusgebieden, om u de best mogelijke oplossingen te bieden.

Contact

Welk talent heeft jouw project nodig?

Onze afdelingen staan paraat!


Field service

Bouten spannen en aanhalen

Warmtewisselaar diensten

Onderhoud

Ontdek

Constructiewerk

Lassen

2D & 3D lasersnijden

Metaal plooien

Montage

Ontdek

Verspaningen

CNC draaien & frezen

Montage

Advies en reverse engineering

Materiaal en oppervlakte behandeling

Meting en kwaliteitscontrole

Ontdek

Totaalprojecten

LenMatec Group excelleert in het realiseren van totaalprojecten binnen de metaal- en engineeringsector. Door optimaal gebruik te maken van de gecombineerde talenten van onze drie gespecialiseerde departementen, bieden wij een uitgebreid scala aan diensten, waaronder constructie, montage, herstellingen, lassen, metaalbewerking, CNC-bewerking en probleemoplossing op locatie.

Ons toegewijde team gaat geen enkele uitdaging uit de weg en heeft een bewezen staat van dienst in het succesvol afronden van complexe projecten. Of het nu gaat om een precisie-engineeringklus of een grootschalige metaalconstructie, LenMatec Group staat garant voor kwaliteit en totaaloplossingen. Ontdek hoe wij uw project naar nieuwe hoogten tillen met onze ongeëvenaarde expertise en toewijding aan uitmuntende service.

Contact