Verspaningen​​

De CNC wizards met een enorme groeispurt.

Contact

CNC draaien & frezen


CNC draaien en frezen zijn geavanceerde verspaningstechnieken waarbij computergestuurde machines (CNC) worden gebruikt om metalen en kunststof materialen te bewerken. 

Deze geautomatiseerde processen zorgen voor hoge precisie en herhaalbaarheid in productie. CNC draai- en freesmachines worden veel gebruikt in de metaalbewerking en productie-industrieën om complexe onderdelen en componenten te produceren met minimale foutmarges. De technieken verbeteren efficiëntie en leveren nauwkeurige resultaten, wat essentieel is voor diverse industrieën wereldwijd.


Contact

Montage en assembleren


Bij LenMatec Group bieden we niet alleen CNC-bewerkte stukken van topkwaliteit aan, maar we gaan nog een stap verder door ook montage en assemblage diensten aan te bieden. 

Onze gespecialiseerde CNC-afdeling levert nauwkeurig vervaardigde onderdelen, terwijl ons ervaren team zorgt voor een vakkundige montage van deze componenten. Met onze geïntegreerde CNC-bewerking en assemblagecapaciteiten bieden wij een complete oplossing voor klanten die streven naar efficiëntie en precisie in hun productieprocessen.


Contact

Advies en reverse engineering


Indien u zelf verantwoordelijk bent voor het ontwerp van uw onderdelen, kunt u nog steeds rekenen op ons team. Wij assisteren u graag om ervoor te zorgen dat uw onderdelen worden gerealiseerd met de gewenste kwaliteit, prijs en levertijd. Met ons veelzijdige engineering team, dat beschikt over jarenlange ervaring en uitgebreide expertise, kunnen wij u optimaal ondersteunen, zelfs tijdens de prototyping of ontwerpfase van de onderdelen.


Contact

Materiaal en oppervlakte behandeling


Voor uw project is het van essentieel belang om de juiste materialen en oppervlaktebehandelingen te kiezen voor uw configuratie. Daarom staat ons interne engineering team klaar met uitgebreide kennis en praktijkervaring om u te ondersteunen. Vertrouw op LenMatec Group voor deskundig advies en een doeltreffende aanpak, afgestemd op uw specifieke behoeften.


Contact

Meting en kwaliteitscontrole


Elk voltooide CNC-bewerkte onderdeel ondergaat grondige inspectie volgens onze strenge kwaliteitsnormen, aangepast aan elk project. Bij LenMatec Group delen we uw toewijding aan kwaliteit, zowel in onze onderdelen als dienstverlening. 

Wij streven naar een directe en professionele aanpak, waarbij altijd de juiste service wordt geboden. Vertrouw op LenMatec Group voor CNC-producten van topkwaliteit en een betrouwbare service.


Contact