Producten

Bij LenMatec vind je producten van partners als REHOBOT, Alkitronic en Diagraph. Als partner van deze topmerken streven we ernaar kwaliteit en duurzaamheid te leveren. Elk product wordt uit eigen voorraad geleverd, dus een snelle levering is gegarandeerd.

Contact

REHOBOT


Ontdek de wereld van hydraulische innovaties met LenMatec Group, jouw vooraanstaande partner en erkend distributeur van het prestigieuze Zweedse topmerk REHOBOT Hydraulics.

REHOBOT Hydraulics, voorheen bekend als NIKE Hydraulics, is dé specialist in hydraulische hogedrukproducten en systemen voor service- en onderhoudstoepassingen wereldwijd. In onze samenwerking met dit baanbrekende Zweedse merk, streven we naar niets minder dan het overtreffen van al jouw verwachtingen. Kwaliteit en betrouwbaarheid vormen hierbij de kern, en wij gaan nog een stap verder met een klantgerichte ondersteunings- en servicestructuur.

Ontdek de veelzijdigheid van REHOBOT-producten in diverse sectoren zoals proces-, mijnbouw-, staal-, bouw-, spoor- en scheepsbouwindustrieën. Als erkende premium distributeur bieden wij niet alleen hoogwaardige producten, maar fungeren we ook als een toegewijde serviceshop voor al jouw REHOBOT-producten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en duik in de wereld van hydraulische perfectie met LenMatec Group!

Ontdek

Presona


LenMatec heeft een exclusieve samenwerking met Presona AB, een wereldleider in het ontwerpen en produceren van balenpersen met voorperstechnologie. 


Presona AB heeft zijn reputatie verdiend als pionier en is gespecialiseerd in efficiënte balenpersoplossingen voor een breed scala aan materialen, waaronder papier, plastic, huishoudelijk en industrieel afval. Hun productportfolio strekt zich ook uit tot afvalsystemen op maat voor de grafische industrie en papier- en verpakkingsfabrikanten.


Dit strategische partnerschap positioneert Lenmatec als exclusieve distributie- en servicepartner voor Presona en versterkt onze toewijding aan het leveren van geavanceerde oplossingen aan onze gewaardeerde klanten.​

 

Ontdek

Diagraph


Al ruim 125 jaar bepaalt Diagraph de standaard voor hoogwaardige markeerproducten in diverse industriesectoren.

De GP-X Classic van Diagraph heeft zich gevestigd als een onbetwiste favoriet in de industrie. Deze marker levert weer- en kleurbestendige markeringen op diverse oppervlakken, waaronder poreuze en niet-poreuze materialen, metaal, hout, golfkarton, rubber, kunststof, glas en nog veel meer.

Wat de GP-X markers echt onderscheidt, is het unieke ingebouwde afsluitventiel dat lekken en uitdrogen voorkomt. Met beschikbaarheid in maar liefst 13 verschillende kleuren zijn de GP-X markers dé onmisbare keuze voor elke branche. Kies voor duurzaamheid, precisie en veelzijdigheid met Diagraph's GP-X markers!


Ontdek


Alkitronic


Betreed de wereld van grensverleggende koppeltechnologie met Alkitronic, dé pionier in extreme toepassingen.

De krachtvermeerderaars van Alkitronic stellen niet alleen de hoogst mogelijke internationale normen vast op het gebied van prestaties, nauwkeurigheid, efficiëntie en veiligheid, maar handhaven deze standaarden ook continu. Gemaakt in Duitsland, staat Alkitronic synoniem voor uitmuntende prestaties, of je nu op een bouwplaats werkt, assembleert of in de productie bent.

Wij begrijpen dat jouw behoeften uniek zijn. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan producten om aan al jouw individuele eisen te voldoen. Ontdek de ongekende mogelijkheden van Alkitronic en til jouw werkzaamheden naar een hoger niveau!

Ontdek

Coverbolt


LenMatec Group is met trots de leverancier van Coverbolt® - de ultieme schroefbare metalen doppen die zijn ontworpen om tapbouten en moeren te beschermen tegen schroefdraadbeschadiging, vuil en corrosie. Ontdek de veelzijdige toepassingen van Coverbolt®:

Schroefdraadbescherming (TR TYPE): Coverbolt® biedt ongeëvenaarde bescherming voor schroefdraad, waardoor de integriteit behouden blijft, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Bescherming van bout en moer (TD type): Speciaal ontworpen om bouten en moeren te beschermen, helpt Coverbolt® bij het verlengen van de levensduur en maakt het onderhoud en reparaties eenvoudiger en efficiënter.

Of het nu in raffinaderijen, LNG-installaties, offshore-platforms of diverse staalconstructies is, Coverbolt® is de favoriete keuze voor warmtewisselaars, reactoren en procesapparatuur die werken bij temperaturen tot 550 °C en hoger - waar kunststof doppen zouden smelten.

De veelzijdigheid van Coverbolt® strekt zich ook uit tot andere toepassingen, zoals pijpleidingen, verkeersborden, bruggen, windturbines, kleppen en meer. Overal waar bouten en moeren bescherming nodig hebben, komt Coverbolt® tot zijn recht. Ontdek de ongeëvenaarde bescherming en duurzaamheid die Coverbolt® biedt voor al jouw toepassingen!


Ontdek