Field service

De ongeëvenaarde technische experts en probleemoplossers sinds 1996.

Contact

Bewerking op locatie


Ontdek onze on-site bewerkingsdiensten bij LenMatec Group, waar wij gespecialiseerd zijn in flensbewerking, kotteren, mobiel frezen en draaien op locatie. Ons ervaren team staat bekend om hun deskundigheid in on-site machining, waarbij zij zich altijd op locatie begeven om deze gespecialiseerde taken uit te voeren. 

Of het nu gaat om precisie kotterwerk of mobiel frezen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen met toegewijd vakmanschap en geavanceerde technologie.


Contact

Bouten spannen en aanhalen


Verken de diverse diensten voor bouten spannen en aanhalen bij LenMatec Group, inclusief begeleiding voor zowel nieuwe bolting als re-bolting projecten. Ons deskundige team waarborgt een professionele uitvoering van bolting projecten, waarbij wij op locatie maatwerk leveren met aangepaste bolting equipment. Of het nu gaat om verkoop, verhuur of producttraining, bij LenMatec Group bieden wij alomvattende oplossingen.


Contact

Warmtewisselaar diensten


Ontdek bij ons een uitgebreide reeks services voor warmtewisselaars, waaronder het professioneel openen en sluiten van het apparaat met bolting, reparaties aan de tubes en het precies machineren van de dichtingsvlakken. Vertrouw op onze expertise voor allesomvattende heat exchanger services die voldoen aan uw specifieke behoeften en normen.


Contact

Onderhoud


Lekdichting, herstellingen of ander een simpel onderhoud terwijl de productiesystemen nog in bedrijf zijn? Dankzij een ruime ervaring kan LenMatec Group u perfect bijstaan.


Contact

24/7

LenMatec biedt 24/7 complete technische oplossingen.

Op locatie

In bepaalde sectoren zijn constructies te groot/zwaar om te verplaatsen, daarom brengen wij de werkplaats naar de installatie.

Besparen

Bewerkingen ter plaatse uitvoeren voorkomt langdurige stilstand en bespaart kosten effectief.

Efficiëntie

Elke sector vereist precisie, efficiëntie, snelheid en continuïteit. Wij leveren on-site reparaties voor installaties.